Tupperware

 

 

 

Frihet och flexibilitet

Hos Tupperware ligger en värld av möjligheter framför dig och vi hjälper dig att uppfylla dina drömmar.

Föreställ dig en karriär som ger dig frihet och flexibilitet att välja hur du vill använda din tid. Du driver din egen verksamhet och kan själv fastlägga din förtjänst och bestämma din arbetstid. Ett jobb som anpassas din vardag, så att du kan förena det med ditt privatliv och dina fritidsintressen.
Du sätter dina egna mål och är du målinriktad och motiverad, kan du förverkliga dina drömmar.

Söker du nya utmaningar och tycker att detta låter som ett drömjobb då är jobbet i Tupperware något för dig.

 

Roligt och inspirerande

En demonstration är en bra anledning till att samla vänner, familj, kollegor och grannar till en rolig och trevlig upplevelse. Här kan du se, smaka och uppleva tidens Tupperware och vi erbjuder dig kvalitetsprodukter som passar till en modern livsstil, läckra recept och massor av inspiration till en lättare vardag. Samtidigt är det ett bra tillfälle att utväxla idéer och få nya vänner. 

Våra konsulenter kan ge dig många idéer till demonstrationen, men du kan även välja att själv sätta din prägel på denna. Oavsett om det är förmiddagskaffe, picknick på terrassen eller under temat ”Vild med Choklad” är det du som bestämmer och därför blir demonstrationen som du och dina vänner önskar.

 

 

Hemsida: www.tupperware.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<<Tillbaka

 

 

 

 

Hem - Homeparty kläder - Homeparty inredning - Homeparty sexleksaker - Homeparty hudvård - Homeparty övrigt - Lagar & regler

 

Kontakta oss: annons@homeparty-guiden.se