Partylite

 

 

Krävs det mycket tid och arbete för att vara Värdinna/Värd?

 

Inte alls! Det är en av anledningarna till att PartyLite Visningar är så populära. Före Visningen hjälper din Konsult till att planera allting och skickar till och med ut inbjudningskorten åt dig. På själva visningsdagen tar hon med sig allt som behövs för att din Visning ska bli en jättesuccé. Och själva Visningen är ditt stora tillfälle att luta dig tillbaka och bara njuta av en trevlig stunds shopping tillsammans med dina släktingar och vänner.

 

Vad får jag för att jag är PartyLite Värdinna/Värd?

 

Din PartyLite Konsult kommer att erbjuda dig en mängd förmåner och specialerbjudanden för att du öppnar ditt hem för henne. Du kan räkna med ett produkttillgodohavande som du använder till att handla för ur aktuell PartyLite katalog, du och alla gäster som håller en egen Visning får möjlighet till ”Bokningspresenter”, vi har specialerbjudanden enbart till dig och dessutom varor till nedsatta priser. Listan med alla förmåner du kan få är faktiskt ändlös!

 

Vilka fördelar får mina gäster av att komma på min Visning?

 

Listan med fördelar är praktiskt taget oändlig! Förutom att vi kan utlova att dina gäster får en trevlig stund tillsammans med goda vänner och inspirerande tips om hur man förvandlar ett rum, får de också en rad exklusiva erbjudanden på riktiga toppenprodukter. Det blir definitivt en Visning de aldrig kommer att glömma.

 

Är det verkligen värt den tid jag lägger ner på att ordna Visningen?

 

Absolut! Det behövs inte alls speciellt mycket slit och släp för att du ska få dina egna förmåner och de exklusiva erbjudandena till dina gäster. Dessutom är det här ett gyllene tillfälle att se hur några enstaka produkter kan hjälpa till att förvandla stämningen i ditt hem. Du kommer också att upptäcka exklusiva, högkvalitativa rumsdofter och inredningsdetaljer som inte finns att köpa i någon affär. Och naturligtvis får du allt detta i den bekväma miljön i ditt eget hem.

 

 

Få inkomst, frihet och tid att njuta av bådadera.

Obegränsade förtjänstmöjligheter. Flexibelt schema. Kolleger som stöder dig. Ett företag som inte bara tillverkar bra produkter – utan gör bra saker för andra människor också. De flesta människor skulle skatta sig lyckliga om deras jobb gav en enda av de här fördelarna. Som PartyLite Konsult behöver du inte välja – du får alltsammans.

Det är därför som livet som PartyLite Konsult är mycket mer än bara ett sätt att tjäna pengar. Det är en helt ny livsstil som ”helt enkelt känns rätt”, som Konsulterna brukar säga.

 

Ha en egen verksamhet utan att behöva fixa allt själv.

Mer än 68 000 människor över hela världen är PartyLite Konsulter. Och vet du vad? Varenda en av dem är en egenföretagare som arbetar åt sig själv men aldrig behöver klara sig helt själv. Så har vårt företag fungerat sedan vi slog upp portarna för världen 1973.

 

Det spelar ingen roll hur mycket vi växer, vi kommer ändå alltid att engagera oss lika starkt i att varenda en av våra Konsulter ska lyckas. Och det engagemanget är fast grundat på alla verktyg och resurser som du behöver för att lyckas, parallellt med obegränsade inkomstmöjligheter. Från det ögonblick du blir Konsult får du tillgång till kontinuerlig utbildning plus en egen personlig mentor, ett lokalt PartyLite- stödteam och verktyg, allt för att lyckas med din karriär.

 

Det är faktiskt så att bara genom att komma med i PartyLite teamet har du skaffat en god grund för att lyckas. Och alla kan ta chansen hos oss, oavsett bakgrund eller erfarenhet. Det enda som egentligen krävs är att du vill ge dig och din familj ett bättre liv – oavsett om du vill ha ökad flexibilitet för att tillbringa mer tid med dina nära och kära, extra pengar för att klara av räkningarna eller en ny karriär för att kunna köpa drömbilen eller drömhuset. Tycker du att det stämmer in på dig?

 

 

Hemsida: www.partylite.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<<Tillbaka

 

 

 

 

 

 

Hem - Homeparty kläder - Homeparty inredning - Homeparty sexleksaker - Homeparty hudvård - Homeparty övrigt - Lagar & regler

 

Kontakta oss: annons@homeparty-guiden.se