Himmelriket

 

 

Himmelriket är Sveriges största och mest populära homepartyföretag inom erotik.

Sedan 2003 har vi på ett ansvarsfullt och roligt sätt hjälpt människor till ett bättre samliv.

 

Varför väljer då så många Himmelriket?

 

Upplevelsen

Våra konsulenter har med sig ett 50-tal olika och riktigt bra produkter som ni får känna, klämma och smaka på. Vi utlovar en riktigt minnesvärd kväll full av roliga diskussioner, skratt och aha-upplevelser.

 

Våra konsulenter

Istället för att låta vem som helst köpa ett startpaket och börja sälja som egenföretagare, har vi valt att anställa konsulenter som först får genomgå en uttagningsprocess och sedan en gedigen utbildning med teori, praktik och ett slutgiltigt prov. Resultatet är duktiga och serviceinriktade konsulenter med stora kunskaper som ger er en underhållande och informativ kväll.

 

Produkterna

Vi använder oss av ett 20-tal olika leverantörer från stora delar av världen för att säkerställa bästa möjliga utbud. Hos oss hittar du sexleksaker, hjälpmedel, massageoljor, preventivmedel, spa-produkter, lusthöjare, underkläder, knipkulor hygienartiklar, hälsokost, skämtartiklar, erotisk film och mycket annat. Vi testar och granskar ständigt nya produkter och bara en liten del tas in i sortimentet efter att de klarat kraven på kvalité, material, funktion och prisvärdhet.

 

Tryggheten

All vår personal har tystnadsplikt. Beställningar tas upp i enskilt rum och beläggs med sekretess. Era varor levereras i diskreta paket med annan avsändare så att ingen annan kan se vad eller vart ni handlat. Vi lämnar aldrig ut uppgifter till obehöriga och skickar inte ut reklam (om inte ni själva begärt att få e-nyhetsbrev).


Servicen

Vår kundservice finns till hands via telefon, e-post, brev eller fax för att hjälpa till med frågor eller eventuella problem. Målsättningen är 100% nöjda kunder och vi ligger inte långt ifrån!

 

Priset

Våra homepartys är i regel helt kostnadsfria och utan köpkrav. Som värdinna får du välja en gratis gåva från vårt sortiment där prisnivån baserar sig på försäljningssumman.

 

 

Du har inget att förlora och en minnesvärd kväll att vinna - Läs mer om våra homepartyn eller boka här: http://www.himmelriket.se/?p=homep

 

Tror du att du skulle passa som homepartysäljare? Läs mer om jobbet här där du även kan ansöka: http://www.himmelriket.se/?p=sokj

 

 

Hemsida: www.himmelriket.se

 

 

 

 

 

<<Tillbaka

 

Hem - Homeparty kläder - Homeparty inredning - Homeparty sexleksaker - Homeparty hudvård - Homeparty övrigt - Lagar & regler

 

Kontakta oss: annons@homeparty-guiden.se